Muziek marathon

Op zondag 29 oktober is het zo ver. In het kader van ons 90-jarig jubileum is er een muziek marathon onder het motto: "ieder talent een instrument!". Van 10:00 tot 22:00 is er in De Mattelier - Sociaal Cultureel Centrum Groenlo van alles te zien en en natuurlijk te horen, van een dirigeerwedstrijd tot een gast optreden van oud lid en beroepstrompetist Erwin ter Bogt. Ook hebben we een raadspel opgezet. Raad de totale leeftijd van onze jeugdleden en maak kans op prachtige prijzen! - Fiets van Goossens tweewielers - LCD TV van EP Groot Zevert - Koelkast van Veld Koeltechniek - Twee kaarten voor ’Joost en Martijn’ in de Mattelier - Dinerbon van Stadscafé en Boothuis Welgelegen - Waardenbon t.w.v. €50,- van Groenrijk Groenlo - Boodschappen t.w.v. €50,- van AH Wallerbosch - Een kuub brandhoud van Hacron Groen - Een waardenbon t.w.v. €20,- van Slagerij Van Geemen Meeraden kan tot 29 oktober. Je speelt mee voor €2,50 en 3x voor €5,- Vraag bij Leden naar de loten en raad mee!